S.C. BRICK CONSTRUCT S.R.L.
  e-mail: office@brick.com.ro
English English
telefon: 0723.833.382

        Utilizarea calculatorului a devenit astăzi indispensabilă în desfăşurarea activităţii majorităţii persoanelor. O problemă esenţială este reprezentată de alegerea eficientă a programelor folosite, ţinând seama de performanţele lor, de preţ şi de condiţiile impuse de producătorii programelor, referitoare la modul în care acestea pot fi utilizate.
 
        Vă recomandăm să vizitaţi site-ul www.gnu.org şi în special www.gnu.org/philosophy, unde este definit şi tratat pe larg conceptul de "program liber", avantajele deosebite pe care acest tip de program le prezintă (nu numai din punctul de vedere al costului, de altfel "liber" nefiind sinonim cu "gratuit"), precum şi multe alte teme interesante legate de software în general.
 
        În momentul de faţă este disponibil un număr foarte mare de astfel de programe pentru calculator libere, inclusiv sisteme de operare, de multe ori de o calitate mai bună decât programele proprietare. Dacă sunteţi deranjat (ca şi noi, de altfel :) ) de condiţiile deosebit de stricte privind utilizarea programelor pentru calculator, vă recomandăm să treceţi la utilizarea programelor libere. Dacă vi se pare dificil, vă asigurăm că nu este. Aveţi chiar datoria de a nu accepta ceea ce vă este impus în mod nejustificat şi de a analiza cât mai multe variante posibile în vederea alegerii celei optime. Dacă doriţi, vă putem oferi consultanţă şi asistenţă tehnică în vederea procurării, instalării şi utilizării de astfel de programe, care să satisfacă cerinţele dumneavoastră.
 
Stop Software Patents!
Valid HTML 4.01!
Stop Software Patents! LaTaifas te asteapta!...
Get Firefox!

 
PREZENTARE

SERVICII I.T.
GEOTEHNICĂ ŞI FUNDAŢII       CONTACT PROIECTARE CONSTRUCŢII

PORTOFOLIU

© Copyright 2004 S.C. BRICK CONSTRUCT S.R.L.