S.C. BRICK CONSTRUCT S.R.L.
  e-mail: office@brick.com.ro
English English
telefon: 0723.833.382

        Pentru realizarea unor pagini web dinamice este necesară generarea conţinutului lor cu ajutorul unor aplicaţii (script-uri), care pot fi de două feluri:
  1. Aplicaţii care sunt încărcate complet în memoria calculatorului dumneavoastră şi rulate tot de către acesta. Ele vor funcţiona indiferent de serverul pe care este găzduită pagina pe care o vizitaţi, dar posibilităţile lor sunt limitate; cel mai frecvent sunt folosite pentru realizarea animaţiilor sau a altor efecte vizuale; vă prezentăm în continuare trei mici aplicaţii elaborate de noi şi bazate pe JavaScript:

     Exemplul 1   Exemplul 2 

    Exemplul 3
    (un calculator cu 4 operaţii)  2. Aplicaţii care sunt executate de către serverul care găzduieşte site-ul. Aceste programe, spre deosebire de cele din prima categorie, pot fi folosite la stocarea în memoria serverului a informaţiilor trimise de utilizatori prin intermediul formularelor. Pentru realizarea acestui tip de programe, noi folosim limbajul PHP.

        Aceste tipuri de aplicaţii pot fi desigur utilizate şi fără ca ele să fie publicate pe Internet. Dacă doriţi o anumită aplicaţie, vă invităm să ne contactaţi, chiar dacă nu aveţi nevoie şi de un site.
 
Stop Software Patents!
Valid HTML 4.01!
Stop Software Patents! LaTaifas te asteapta!...
Get Firefox!

 
PREZENTARE

SERVICII I.T.
GEOTEHNICĂ ŞI FUNDAŢII       CONTACT PROIECTARE CONSTRUCŢII

PORTOFOLIU

© Copyright 2004 S.C. BRICK CONSTRUCT S.R.L.